Papagaaientrip Twiske

Al vele jaren organiseert Stichting Papegaai wandelingen met papegaaien. Dit jaar wordt op 15 juli een dergelijke wandeling in recreatiegebied 't Twiske te Oostzaan gehouden.

Al vele jaren organiseert Stichting Papegaai wandelingen met papegaaien. Dit jaar wordt op 15 juli een dergelijke wandeling in recreatiegebied ’t Twiske te Oostzaan gehouden.

¬†Verzameld wordt op P2 aan de Pikpotweg te Landsmeer vanaf 11.00 uur. De Stichting staat daar met een grote tent. Het is de bedoeling dat iedereen zijn eigen natje en droogje meeneemt. Er is een toilet aanwezig in de buurt van het parkeerterrein. Er kunnen verschillende routes gewandeld worden. De paden zijn goed toegankelijk voor buggies en rolstoelen. Fietsen is ook een optie. Na de wandeling is er de mogelijkheid om met z’n allen te picknicken. Met deze wandelingen wil Stichting Papegaai iedereen laten weten dat papegaaien niet in een kooi horen te zitten, maar lekker mee naar buiten kunnen. Eigenaren van papegaaien, ara’s , kaketoes, parkieten en agaporniden zijn hierbij uitgenodigd om te komen wandelen. Maar ook wie geen papegaai heeft is van harte welkom. Voor meer info zie www.stichtingpapegaai.nl Stichting Papegaai is opgericht door en voor papegaaien- en parkietenliefhebbers. Stichting Papegaai is een non-profit organisatie die opkomt voor de belangen en het welzijn van papegaaien en parkieten. Stichting Papegaai tracht haar steentje bij te dragen aan een betere wereld door haar activiteiten in het belang van de papegaai.